Microsoft komt met beveiligingsupdates

Microsoft brengt 7 beveiligingsupdates uit, hiermee worden de 20 beveiligingslekken in Windows, Office en SQL server verholpen. Van deze 7 updates zijn er 6 als ‘’Important’’ gemarkeerd en 1 als ‘’Critical’’.

Kwetsbaarheden

Voor de kwetsbaarheden die als ‘’Important” zijn bestempeld moet de gebruiker eerst meerdere handelingen uitvoeren, voordat de aanvaller het systeem zou kunnen overnemen. Bij ernstigere beveiligings lekken is er geeneens een handeling van de gebruiker nodig om het systeem over te nemen. Maar Microsoft brengt in ieder geval deze update uit om deze beveiligingslekken te dichten.

De ‘’Critical’’ update is alleen voor Microsoft Word, ook zijn er nog twee andere updates voor Office. De update voor de Fast Search Server is om het probleem te verhelpen dat in Juli dit jaar was aangekondigd.

Cursus

Microsoft Office heeft veel functionaliteiten die je goed kan leren door bijvoorbeeld een Microsoft Cursus te volgen. Hiermee krijg je alle functionaliteiten van Office onder de knie en kan je er veel meer uithalen.