Telefonische Acquisitie

Training telefonische acquisitie

Wanneer u op kantoor veel te maken heeft met telefonische acquisitie is dit vaak een lastige taak waar u een goede strategie voor moet opstellen. Telefonische acquisitie is namelijk een belangrijke deel van het acquisitie traject. De telefonische acquisitie is vaak het eerste contact dat u met een prospect of klant heeft. Het is daarom van uiterst belang om een goede eerste indruk te maken.

Provite

Provite.nl is een bedrijf dat zich al meer dan 30 jaar heeft gespecialiseerd op het gebied van telefonische acquisitie en leadgeneratie. Men kan er voor kiezen om de telefonische acquisitie uit handen te geven bij Provite zodat u gegarandeerd bent dat u de telefoongesprekken zullen leiden tot kwalitatieve bezoekafspraken en een waardevolle database. Daarnaast kunt u ook een training volgen op het gebied van telefonische acquisitie. Dit doen zij met de praktische, resultaatgerichte trainingen en coachingstrajecten die speciaal ontwikkeld zijn voor iedereen die commercieel en telefonisch contact heeft met klanten, relaties en prospects.

Doel van training telefonische acquisitie

De bedoeling van deze trainingen is om klantvriendelijke en commerciƫle specialisten te kunnen afleveren. Deze professionals zullen vervolgens vol vertrouwen contacten kunnen opbouwen en leads tot een goed einde weten te brengen.

Praktijk ervaring

De trainingen op het gebied van telefonische acquisitie van Provite bevatten allen praktijkgedeelte. Hierbij moet men met echte prospects en relaties bellen waardoor de trainee met een agenda vol afspraken naar huis zal gaan. De trainingen worden voor elke bedrijf speciaal aangepast en zijn 100% bedrijfsgericht.