Vermeldingen verkrijgen in online bedrijvengidsen

Vermeldingen verkrijgen in online bedrijvengidsen

Related Post

Zit je dagelijks op kantoor, dan kun je waarschijnlijk niet meer onder het internet uit. Bijna elk bedrijf heeft wel een website. Veel producten of diensten worden alleen nog online aangeboden en in zakelijke gesprekken wordt er ook naar bepaalde websites gerefereerd. Voor veel werknemers is het dan ook dagelijkse kost om op één of andere manier in contact te komen met het internet. De online aanwezigheid van bedrijven wordt dan ook regelmatig op de proef gesteld.

Lokaal gevonden worden

Voor veel bedrijven is het erg belangrijk om lokaal goed gevonden te worden. Wanneer men op het internet op zoek gaat naar jouw bedrijf, dan wil je ook dat mensen je vinden. Zeker wanneer er gezocht wordt naar de bedrijfsnaam. Je kunt een goede vindbaarheid realiseren door je aan te melden bij verschillende bedrijvengidsen in de regio zoals bijvoorbeeld: breda.thecompanytree.nl.  Komt je bedrijf uit Breda, dan is een vermelding op zo’n bedrijvengids interessant omdat direct tussen een verzameling van andere bedrijven uit de regio komt te staan. Dit is zelfs een manier om met andere bedrijven in contact te komen.

De belangrijkste eerste stap voor bedrijven om lokaal beter gevonden te worden is echter wel door het verkrijgen van een Google bedrijfsvermelding.

Google bedrijfsvermelding

Alleen in Nederland al zijn er dagelijks duizenden mensen die Google Search en Google Maps gebruiken om een bepaald bedrijf in de regio te vinden. Door een gratis vermelding te verkrijgen op Google Places Zakelijk kunnen potentiele klanten die naar jouw bedrijf op zoek zijn direct alle gegevens van het bedrijf plus openingstijden, fotos en klantenreferenties bij elkaar vinden. Door een vermelding bij Google Places Zakelijk krijg je ook direct een vermelding in Google maps, waardoor je beter vindbaar wordt op specifieke lokale zoekopdrachten. Dit is een erg belangrijke gratis stap, richting een goede lokale vindbaarheid. Zorg er dus voor dat deze kans niet onbenut blijft!